Polite Limitation

2013

Aluminium scaffolding pole, adjustable base plates.

W139, Amsterdam, NL

  
 

 

       
Working with the double 

function of the W139's front

space, as part entrance- part

exhibition-space two aluminium

poles were installed.

Each of them underlying a

directionof the spatial structure.

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 

The adjustable base plates had

been turned and tightened to a

point which forced the aluminium 

poles to bend from the pressure,

leaving a tangible compressed

tension in the space.

              
 

 

         
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Documentation: Transporting Polite Limitation, 11.02.2013
   


After released the poles went back to straight and was returned to

the construction company Skyworks, Amsterdam.